... Ik wil Gods gedachten kennen, al het andere zijn details.
Albert Einstein

Energiewerk

Sinds de ontdekking van het Zero Point Field hebben natuurkundigen moeten toegeven dat de leegte niet bestaat en dat de ruimte eigenlijk een enorme samenballing is van energie en beweging. Alles is met dit veld verbonden en alles en iedereen is dus in staat van deze energie ‘af te tappen’. De mens is pure energie in menselijke vorm. Wanneer we hierop afgestemd en in balans zijn, is ons energieveld helder, een levend licht. Maar omdat de aura tevens de agenda van de ziel beheerst, is het zo gemaakt dat disbalans in de egostructuur opgenomen kan worden.

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Meer informatie|closed}

Fysiek en emotioneel trauma, zelfverloochening, zelfveroordeling en belemmerende overtuigingen, of externe druk van andere mensen, groepen of moraalsystemen zorgen voor blokkades en verstoringen. Daar komt in toenemende mate millieuvervuiling, electrosmog en minderwaardige voeding bij. Psychische en spirituele wonden kunnen verdichten naar lichamelijke ziekten om onze ziel te helpen zich zijn aard te herinneren en die oorspronkelijke aard te leven. Alhoewel deze patronen zich in de aura (extern energieveld) tonen als energiebeperkingen, bezit ieder van ons hierdoor de sleutel naar gezondheid, groei en kracht. De beperkingen worden boodschappers die bondgenoten worden zo gauw we ermee gaan werken.

{/slides}

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Reiki|closed}

Reiki

Ik ben een Reiki Master, wat wil zeggen dat ik de hoogste graad bereikt heb en ik Reiki aan anderen mag onderwijzen en doorgeven. Usui Reiki is een in Japan ontwikkelde vorm van handoplegging waarmee universele levensenergie doorgekregen en doorgegeven wordt. Het geeft diepe ontspanning, vult energie aan, verlicht fysieke pijn, versnelt genezing en herstelt het energiebalans. Ieder gebied van ons leven dat door Reiki aangeraakt wordt kan positief veranderen.
Een Reiki aanraking is warmte, koestering en een weldaad. Terug naar de kosmische moederschoot waar alles nog één en heel is en alles nog klopt. Je maakt contact met een laag, in en voorbij jezelf, die dieper ligt dan de laag waar disbalans is ontstaan. Dit is een plek waar geen ziekte en conflict is. Door even terug te zijn in deze eenheid word je herinnert aan jouw oorspronkelijke heelheid. Levend en Zijn vanuit deze bron verliest disbalans, ziekte en conflict zijn bestaansgrond.
Voor het volgen van Reiki I, Reiki II en Reiki III trainingen, zie ‘Trainingen

{/slides} {slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] BuQi|closed}

BuQi

Bu= gezond, Qi=levensenergie, is teruggevonden in oude Taoïstische geschriften en houden het midden tussen Traditionele Chinese Geneeskunde en Healing.
Vibratiekracht wordt uitgezonden door de vingers van de healer en bundelen de energiekracht van de cellen in de cliënt om ze vervolgens een bepaalde kant uit te sturen. Transmissie van mentale informatie vindt plaats om bepaalde effecten in het lichaam van de cliënt te creëren. Beiden samen reguleren het fysiologische functioneren van het lichaam, creëren emotionele verandering, brengen zieke energie in beweging  en voeren deze af. Dit is een zeer krachtige genezingsmethode en in tegenstelling tot Reiki is deze vorm van energiewerk directief en wordt door de healer gestuurd. 
BuQi lijkt puur gericht op fysiologische processen, maar niets is minder waar... Iedere vorm van traditionele Chinese genezing beschouwd het ene binnen het geheel. Dus ook al stelt BuQi de mens en zijn energiebalans centraal, het heeft wel als uitgangspunt dat als de mens verandert, zijn hele omgeving mee verandert en beiden de mogelijkheid hebben om terug te keren naar hun natuurlijke orde.

{/slides} {slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Healing|closed}

Healing

Bij een healing werkt de healer vooral in de verschillende auralagen en op de chakra’s. Eerst wordt de aura schoongemaakt en wordt de aurawand verstevigd. Daarna wordt er binnen de aurawand gekeken welke gebieden en welke chakra’s er extra aandacht nodig hebben.
De aura en de chakra’s zijn direct verbonden met de organen en de andere delen en functies in ons lichaam. Door blokkades op te ruimen, zwakke plekken aan te vullen en ruimte te creëren kan de energie weer stromen en worden afvalstoffen afgevoerd. Lichaam en geest krijgen zo de mogelijkheid zichzelf te herstellen. 

{/slides}

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Indicaties (wordt aan gewerkt)|closed}

Hier komt binnenkort een indicatielijst.

{/slides}

 

Elk dilemma is intern verbonden met een oplossing
Die onze heelheid wakker maakt.

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem