Online Live Lessen

Wat brengt het je?:
Het bevordert je welbevinden van binnenuit - Het vermindert stress en geeft een gevoel van ontspanning - Het geeft je kalmte & vreugde - Je lichaam wordt soepeler en gezonder - Je weerstand wordt beter - Het geeft je vitaliteit en houd je fit tot op hoge leeftijd - Je wordt helderder & vindingrijker - Je bewustzijn verruimt - Je Personal Power neemt toe - En meer….

Inhoud:
De lessen zijn praktisch. We zullen dus vooral veel bewegen waardoor je zelf ervaart, maar we bespreken telkens ook wat de werking is van de oefening en de energie waar je in de les meer werkt. Deze combinatie maakt het gemakkelijker voor je om alle subtiele bewegingen in jezelf te herkennen en verdiepen. 

De les sluiten we af met 15 heerlijke minuten 'Eventjes niets...'. Je ligt hierbij ontspannen met een matje op de verwarmde vloer (in de winter) of op het gras (in de zomer) en wordt meegevoerd door een fijne visualisatie of begeleidende meditatie.

Zhineng Qigong bestaat uit een aantal eenvoudige oefeningen waarin je werkt met energie (Qi), beweging en aandacht. Uitgangspunt is dat álles in het universum met elkaar verbonden is en een eenheid vormt van energie en bewustzijn. Wij zijn hier een onderdeel van en we zijn in staat om ons met dit nog veel krachtigere 'externe' (kosmische)energieveld te verbinden, waardoor we blokkades kunnen loslaten en onszelf kunnen resetten en opladen. Klachten verdwijnen, we gaan ons lekkerder voelen en we kunnen nieuwe inzichten krijgen.

Voor wie?:
Iedereen die mee wíl doen, kan meedoen. Doordat Zhineng werkt met beweging, Qi en aandacht, kan zelfs iemand die bedlegerig is met intentie en focus de oefeningen zó uitvoeren dat het helend is... Daarom wordt het ook veel toegepast in de Chinese ziekenhuizen.

Lokatie:
Midden in de natuur. Op de mooie locatie van Praktijk Jing Hwa – De Gouden Bloem.
Zonnenbergerdijk 4, 8111 ND  HEETEN.
Bij mooi weer buiten op mijn beschutte grasveld. Bij slecht weer in de groepsruimte die nu bijna helemaal klaar is.

Wanneer/Hoe?:
Iedere vrijdagochtend van 10.15u tot 11.30u.
De eerste keer kan je gratis meedoen en als het wat voor je is kan je een strippenkaart kopen om verder mee te doen. Je steekt dan gewoon in bij de al aanwezige groep. Doordat de oefeningen herhaald en verdiept worden, en we regelmatig terug gaan naar de basics, is aansluiten goed te doen en natuurlijk zal ik je in het begin wat extra aandacht geven.

Kleding & Schoeisel:
Draag gemakkelijke kleding waarin je je vrij kunt bewegen.
Neem binnenschoentjes, sloffen of sokken mee.

Duur & kosten:
De lessen zijn 75 minuten Qigong & 15 min. Relaxation
En rittenkaart van 10 ritten is: € 120,-
De kaart is drie maanden geldig.

Verzoek:
Draag alsjeblieft geen aftershave, parfum of zware deodorant/shampoo. Deze lucht kan zo aanwezig zijn, dat ervaren wat er al is moeilijker wordt...
Dank je!

 

 

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem