Doorstroomlessen Online


Mindful in beweging

Al na de eerste beoefening kan je je lekkerder in je vel voelen en ruimer en blijer in je geest, zó sterk werken namelijk de eenvoudige oefeningen van Zhineng Qigong....

Voordelen van op Onlinelessen

  • Vanuit het comfort van je eigen plek
  • De lessen solo kunnen volgen, terwijl je toch via het net kunt verbinden
  • Geen reistijd

Wat brengt het je?
Meer energie, ontspanning en levensvreugde. Je gaat de verbinding met jezelf, met de natuur en met het energieveld om je heen beter voelen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en je lichaam wordt soepeler en gezonder waardoor het je fit houd tot op hoge leeftijd. Je wordt helderder, je bewustzijn verruimt en je Personal Power neemt toe.

Inhoud
Je gaat vooral veel bewegen waardoor je zelf ervaart, maar we bespreken telkens ook kort wat de werking is van de oefening en de energie waar je in de les meer werkt. Deze combinatie maakt het gemakkelijker voor je om alle subtiele bewegingen in jezelf te gaan herkennen, waardoor de ervaring zich steeds verder zal verdiepen.
We sluiten af met 15 heerlijke minuten 'Eventjes niets...'. Je ligt hierbij op een voor jou fijne plek waar je niet gestoord wordt en wordt meegevoerd door een visualisatie of begeleidende meditatie.

Voor wie?
Iedereen die mee wíl doen, kan meedoen. Doordat Zhineng Qigong werkt met beweging, Qi en aandacht, kan zelfs iemand die bedlegerig is met intentie en focus de oefeningen zó uitvoeren dat het helend is... Daarom wordt het ook veel toegepast in de Chinese ziekenhuizen.

Toelating
Nadat je een keer meegedaan hebt met de gratis introductieles. In deze les leer je de grondbeginselen van Zhineng Qingong en kan je kijken of het iets voor je is.

Wanneer/Hoe?
Iedere woensdagochtend van 10.15u tot 11.30u.
De lessen worden via het onlineprogramma ZOOM gegeven. Zo gauw je je ingeschreven hebt krijg je van mij een toegangscode van jouw groep en kan je gaan meedoen. Doordat de oefeningen herhaald en verdiept worden, en we regelmatig terug gaan naar de basics, is aansluiten goed te doen. Je zult zien dat de eerste twee lessen nog wat onwennig zijn, maar dat je er daarna steeds meer in groeit…, en natuurlijk zal ik je in het begin wat extra aandacht geven.

Groepsgrootte
Minimaal 6 – maximaal 12

Locatie
Online op jouw locatie. Kijk of je de ruimte kunt creëren dat je tijdens de les even alle tijd voor jezelf hebt, zonder dat je gestoord wordt door huisgenoten of huisdieren…

Kleding & Schoeisel
Draag gemakkelijke kleding waarin je je vrij kunt bewegen.

Duur & kosten
De lessen zijn 60 minuten Qigong & 15 min. Relaxation
Je schrijft je in voor 10 lessen en vlak voor de laatste les krijg je een berichtje dat je bijna moet verlengen als je wilt doorgaan.
10 Lessen = € 100,-

Verzoek

  • Wees alsjeblieft op tijd!
  • Open alsjeblieft je videoscherm zodat ik je kan zien.

Dank je wel!

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem