Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn.
George Eliot

Spiritual Response Therapy

Het leven heeft zoveel meer lagen en niveaus dan wij ons bewust zijn. Spiritual Response Therapy (SRT) werkt op al deze niveaus en is een systeem om ons onderbewustzijn en onze zielsprogramma’s te onderzoeken. Het spoort deze snel op en helpt om storende en beperkende ideeën los te laten. Hierdoor kunnen psychische- en fysieke klachten verdwijnen en patronen doorbroken worden. 
SRT biedt een krachtige en accurate manier om het landschap van ons innerlijk- en uiterlijke leven te veranderen waardoor we vrijer worden, gezonder worden en kunnen leven naar onze hoogste vorm van expressie.
Wanneer de oorzaak van een klacht op zielsniveau zit, kan deze na één consult voorbij zijn!

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Meer informatie|closed}

SRT is een heel specifiek systeem dat ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en onze Akasha kroniek (zielsprogramma’s) onderzoekt en kan zuiveren. Veel van de belemmeringen die wij in ons dagelijkse leven ervaren, hebben niets te maken met het hier en nu, maar hebben hun oorsprong in het verleden of zelfs in vorige levens. De ‘lading’ van een voorbije ervaring is blijven hangen en stuurt ons onbewust aan. Telkens als zich dan een gelijksoortige situatie voordoet zullen we vanuit die oude situatie reageren en houden we onszelf op dat niveau gevangen. Door middel van SRT kan je deze ‘lading’ opsporen en neutraliseren.
Doordat via SRT afgestemd wordt op het hogere bewustzijn (Spirit), worden het bewustzijn en negatieve programma’s, die ons kunnen afhouden van groei en ontwikkeling, omzeilt.  Van daar uit wordt onderzocht wat de lading is uit jouw vorige levens, van onbewuste blokkades en negatieve zielsprogramma’s. Wanneer deze zijn geïdentificeerd kunnen zij uit het onderbewustzijn en uit het Akasha verwijderd worden.

{/slides}

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Werkwijze|closed}

Informatie die we via Spirit doorkrijgen is zeer fijnstoffelijk, daarom hebben we een hulpmiddel nodig om het contact te herkenen. Subtiele veranderingen in het balans van ons lichaam is hiervoor het meest betrouwbaar. Kinesiologie en NAET maken hiervan gebruik via spiertest, hypnotherapie via vingersignalen en SRT via een pendel.
Aanvang van een SRT consult bestaat altijd uit het zuiveren van ons contact met Spirit. We kijken hierbij of er verstoringen of belemmeringen zijn en schonen deze op, zodat we in direct contact staan en dit contact vloeiend kan verlopen Dit garandeert de juiste antwoorden.
Daarna vragen we of we een basiszuivering mogen doen (en later, of we een bepaald thema mogen uitwerken). Met de pendel worden we via Spirit, door een systeem geleid dat onze blokkades, patronen en programma’s in heden, verleden en toekomst, blootlegt. Zo wordt het helemaal gezien en herkend, waardoor het gezuiverd en losgelaten mag worden. We kunnen daarna weer ons leven leven zoals het bedoeld is, zonder ruis uit voorbije tijden.
Een basis clearing bestaat gemiddeld uit twee consulten van 75 minuten. Je hoeft in principe niets te doen en je hoeft  zelfs niet aanwezig te zijn, omdat er op zielsniveau gewerkt wordt (en je er dus niet op materieel niveau hoeft te zijn). Ervaring leert echter dat voor de meeste mensen het prettig is om ook op bewust niveau inzicht te krijgen in de thema’s en patronen die er spelen en dat er vaak vragen zijn. Daarvoor is het prettiger om erbij te zijn.

Meer informatie over de energetische principes m.b.t. karma en meer, kan je op deze site vinden bij ‘Bewustwording’.

{/slides}

{slide=[yjsgfa name="fa fa-arrow-down"] Indicaties|closed}

Wanneer wordt SRT toegepast

Eigenlijk vind ik een basiszuivering een pre voor ieder mens, jong en oud. Het maakt onze basis schoon. Het geeft ons de mogelijkheid met een schone lei te beginnen wanneer we nog een baby'tje zijn, of opgeschoond verder te gaan als we ouder zijn; met alleen de lessen en uitdagingen die bij dit leven horen.
Iedere klacht en of onduidelijkheid kan zijn oorsprong hebben op zielsniveau. Bedenk dat de hiërarchie begint op zielsniveau en door druppelt naar beneden (lees ‘grofstoffelijker’) toe:
  • Zielsniveau
  • Bewustzijnsniveau
  • Energetisch niveau
  • Fysiek niveau
Dus SRT kan worden toegepast bij fysieke klachten, emotionele klachten, belemmeringen, niet uit de verf komen, kwaliteiten niet kunnen aanboren of inzetten, het gevoel ‘Er is wat, maar ik weet niet wat’, tegenwerking, maatschappelijke thema’s (werk, geld verdienen, positie enz.), thema’s met betrekking tot andere mensen enz., dit alles en nog veel meer kan zijn oorsprong hebben op zielsniveau en dan is het wijs om een SRT zuivering te laten doen.

Bij baby’s, kinderen, volwassenen, ouderen, ernstig zieken, mensen in coma en zelfs bij (net) overledenen, of bij dieren is een zuivering waardevol.

{/slides}

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem