Praktijk gegevens

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem
P/a Françoise D. Nagel
Zonnenbergerdijk 4
8111 ND HEETEN
Telefoon: 06 - 50 88 50 82
Contact: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.jinghwa.com

 

 

 

Openingstijden & Telefonisch Spreekuur

Openingstijden van de praktijk voor consulten:

Woensdag    10.15 - 18.00 uur
Donderdag    10.15 - 18.00 uur
Vrijdag    10.15 - 18.00 uur

Bij uitzondering wordt er in dringende gevallen een tijd ingepland buiten deze uren.

Telefonisch spreekuur:
Je kan mij persoonlijk spreken op het telefonisch spreekuur (wo-don-vrij 09.00-10.00u).
Bel je buiten het spreekuur dan is er een voicemail. Bij dringende zaken bel ik je zo spoedig mogelijk terug, voor andere zaken binnen 48 uur.

Speciaal verzoek
Daar ik ook werk met allergiecliënten wil ik je vragen om geen parfum, aftershave of sterke deodorant te dragen. Het kan zijn dat de persoon die na jou de praktijk in komt er niet tegen kan. Dank je wel!
Extra voor jou!

Zwembad smallDe praktijk bevindt zich op een privélandgoedje van 3.4ha midden in het mooie natuurgebied van Salland.

Voor cliënten en cursisten stel ik mijn land open wanneer je komt voor therapie of een training. In de zomer kan je lekker zwemmen in het zwembad (op het moment wordt deze nagekeken en kan er helaas niet in gezwommen worden). Het hele jaar door kan je met een kopje thee of koffie, genieten van de rust en de natuur.


Verbouwing:

Natuur small

Op dit moment zitten we nog te wachten op toestemming van de gemeente voor de verbouwing van de schuur tot praktijk. De tekeningen liggen klaar.
Tot die tijd maken we even gebruik van een ruimte in het huis. Qua aankleding een noodoplossing, maar inhoudelijk hetzelfde als jullie al die jaren van mij gewend zijn.

 

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem