Algemene Voorwaarden Qigong lessen

Artikel 1 – INSCHRIJVING
1.1 Je schrijft je in voor een training via de website. Of je schrijft iemand anders in als deelnemer door via de website. Direct bij de inschrijving kunt je de gekozen activiteit betalen.
1.2 Je ontvangt van Jing Hwa – De Gouden Bloem via een e-mail een bevestiging van de inschrijving en betaling voor de gekozen activiteit. Door de verzending van deze e-mail komt de overeenkomst voor deelname tot stand.
1.3 De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Artikel 2 – BETALINGSVOORWAARDEN
2.1 De factuur en de informatie over de training ontvang je direct na betaling.

Artikel 3 – ANNULERING EN BETALING DOOR DEELNEMER
3.1 De deelnemer kan de inschrijving annuleren of wijzigen onder de volgende voorwaarden:
a. Jouw annulering of wijziging van een inschrijving moet je per e-mail indienen.
b. Bij annulering of wijziging tot zeven dagen voor de training ben je € 10,00 (incl. 21% BTW) administratiekosten verschuldigd.
c. Bij annulering of wijziging tussen zeven dagen en 24 uur voor de training ben je 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
d. Bij annulering of wijziging binnen 24 uur voor de training bent je de volledige deelnamekosten verschuldigd

3.2 Van artikel 3.1 kan worden afgeweken in geval van calamiteiten, te beoordelen doorJing Hwa – De Gouden Bloem.
3.3 Als je bent verhinderd, mag je voor aanvang van de training een vervanger naar de workshop sturen. Je geeft de naam van de afgevaardigde voor aanvang van de training per e-mail door aan Jing Hwa – De Gouden bloem.
3.4 Als je bent verhinderd en je hebt je niet afgemeld of geen vervanger gestuurd, bent je de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Artikel 4 – ANNULERING DOOR JING HWA – DE GOUDEN BLOEM
4.1 Jing Hwa – De gouden Bloem heeft het recht een Training te annuleren tot zeven werkdagen voor aanvang van de betreffende activiteit. De deelnemers ontvangen hiervan zeven werkdagen voor aanvang van de training bericht. Indien mogelijk wordt een passend alternatief aangeboden. Als de deelnemer hiervan gebruikmaakt, wordt het bedrag voor deelname niet terugbetaald. In andere gevallen wordt het bedrag terugbetaald.

Artikel 5 – ALGEMEEN
5.1 De training wordt gegeven door Françoise Nagel of een van te voren aangekondigde gastdocent(en).

Artikel 6 – AANSPRAKELIJKHEID
6.1 Jing Hwa – De gouden Bloem en gastdocenten zijn volledig uitgesloten van alle aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van goederen en/of persoonlijk letsel voor, tijdens of na deelname aan een training.
6.2 Elke vorm van aansprakelijkheid is beperkt tot het factuurbedrag.

Artikel 7 – TOEPASSELIJK RECHT
7.1 Op alle overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 8 – WIJZIGINGEN
8.1 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.
8.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 januari 2021. Ze gelden totdat wijziging van de algemene voorwaarden schriftelijk door Jing Hwa – De Gouden Bloem wordt aangegeven.

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem