Doorstroomlessen op Locatie


Mindful in beweging

Al na de eerste beoefening kan je je lekkerder in je vel voelen en ruimer en blijer in je geest, zó sterk werken namelijk de eenvoudige oefeningen van Zhineng Qigong....

Voordelen van op locatie:
  • Midden in de prachtige natuur
  • Fysieke aanwezigheid van de groep en van de docent
  • Je kunt nog heerlijk een tijd op het land blijven als je daar zin in hebt

Wat brengt het je?
Meer energie, ontspanning en levensvreugde. Je gaat de verbinding met jezelf, met de natuur en met het energieveld om je heen beter voelen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en je lichaam wordt soepeler en gezonder waardoor het je fit houd tot op hoge leeftijd. Je wordt helderder, je bewustzijn verruimt en je Personal Power neemt toe.

Daarnaast is het ook heel erg fijn om dit met elkaar in de groep te beleven op deze bijzondere locatie.

Inhoud
Je gaat vooral veel bewegen waardoor je zelf ervaart, maar we bespreken telkens ook kort wat de werking is van de oefening en de energie waar je in de les meer werkt. Deze combinatie maakt het gemakkelijker voor je om alle subtiele bewegingen in jezelf te gaan herkennen, waardoor de ervaring zich steeds verder zal verdiepen.

We sluiten af met 15 heerlijke minuten 'Eventjes niets...'. Je ligt hierbij ontspannen met een matje op de verwarmde vloer (in de winter) of op het gras (in de zomer) en wordt meegevoerd door een fijne visualisatie of begeleidende meditatie.

Voor wie?
Iedereen die mee wíl doen, kan meedoen. Doordat Zhineng Qigong werkt met beweging, Qi en aandacht, kan zelfs iemand die bedlegerig is met intentie en focus de oefeningen zó uitvoeren dat het helend is... Daarom wordt het ook veel toegepast in de Chinese ziekenhuizen.

Toelating
Nadat je een keer meegedaan hebt met de gratis introductieles. In deze les leer je de grondbeginselen van Zhineng Qingong en kan je kijken of het iets voor je is.

Wanneer/Hoe?
Iedere vrijdagochtend van 10.15u tot 11.30u.
Om 10.00u kan je via de poort naar binnen. Wees alsjeblieft 5 minuten voor aanvang aanwezig.

Nadat je de gratis introductieles gevolgd hebt, steek je in bij een al aanwezige groep waarin plek is. Doordat de oefeningen herhaald en verdiept worden, en we regelmatig terug gaan naar de basics, is aansluiten goed te doen. Je zult zien dat de eerste twee lessen nog wat onwennig zijn, maar dat je er daarna steeds meer in groeit…, en natuurlijk zal ik je in het begin wat extra aandacht geven.

Groepsgrootte
Minimaal 6 – maximaal 8

Locatie
Midden in de natuur. Op de mooie locatie van Praktijk Jing Hwa – De Gouden Bloem.
Zonnenbergerdijk 4, 8111 ND HEETEN.
Bij mooi weer buiten op mijn beschutte grasveld. Bij slecht weer in de groepsruimte.

Kleding & Schoeisel
Draag gemakkelijke kleding waarin je je vrij kunt bewegen.
Neem binnenschoentjes, sloffen of sokken mee wanneer de les binnen is.

Duur & kosten
Je schrijft je in voor 10 lessen in een periode van drie maanden (= 12 weken). Dit geeft je de mogelijkheid, zonder extra kosten, 2 lessen over te slaan. Is je kaart vol, dan kun je verlengen.
De lessen zijn 60 minuten Qigong & 15 min. Relaxation
10 Lessen = € 120,- (incl. 21% btw)

Verzoek

  • Draag alsjeblieft geen aftershave, parfum of zware deodorant/shampoo. Deze lucht kan zó aanwezig zijn, dat ervaren wat er al is moeilijker wordt...
  • Wees alsjeblieft op tijd

Dank je wel!

Praktijk Jing Hwa - De Gouden Bloem | Françoise D. Nagel | Zonnenbergerdijk 4 | 8111 ND HEETEN | T: 06 - 50 88 50 82 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Françoise Nagel | Jing Hwa - De Gouden Bloem